L'Ajuntament i la Biblioteca convoquen el sisè concurs de postals per il·lustrar l'agenda de Nadal 2021-22

Última revisió 03-11-2021 11:50
03/11/2021

S'hi podran presentar tots els nens i nenes de Cardona de 1r a 6è de Primària a partir de dilluns 8 de novembre i fins al 22 de novembre

L'Ajuntament de Cardona i la biblioteca municipal Marc de Cardona convoquen la sisena edició del concurs de postals de Nadal per escollir els dibuixos que il·lustraran la portada i la contraportada de l'agenda de les festes nadalenques que edita l'ajuntament cardoní.

Les propostes presentades han d'estar relacionades amb la celebració del Nadal, han de ser en mida A5 (21 cm x 14,8 cm) i en disposició horitzontal. El procediment i les tècniques són lliures i les obres han de ser originals i inèdites. La cartolina per fer el dibuix per entregar-lo es pot recollir a la biblioteca municipal a partir de dilluns 8 de novembre, quan s'obrirà el període per participar-hi. Els participants tenen temps per lliurar els seus dibuixos fins al dia 22 de novembre a la mateixa biblioteca.

El concurs tindrà dues categories, una per a nens i nenes de 1r a 3r de Primària i l'altra per a nens i nenes de 4t a 6è de Primària. Les dues obres guanyadores rebran com a premi un val de 50 euros cada una per gastar en les dues llibreries de la vila i seran la imatge de l'agenda de Nadal de l'Ajuntament de l'any 2021-22.

El veredicte es comunicarà el dia 29 de novembre i l'entrega dels premis es farà el 2 de desembre, a dos quarts de vuit de la tarda, a la biblioteca. Les bases completes d'aquest concurs es poden descarregar al document adjunt que trobareu a la notícia.

Cartell
Cartell

Documents adjunts