Salutació de l'Alcalde

Ferran Estruch i Torrents (Cardona, 1986)

    

 

Alcalde de Cardona des del 2011. Llicenciat en Ciències Polítiques.

 

Benvolguts i benvolgudes:

Em complau donar-vos la benvinguda al nostre portal web de l’Ajuntament de Cardona, una eina d'interacció amb la ciutadania del nostre municipi i per a tots aquells que ens vulgueu visitar, amb vocació de ser útil i eficaç.

Avui, les xarxes socials són el canal més ràpid i actiu per transmetre informació de tot tipus i la manera més eficient de relacionar i aproximar l'Administració i la ciutadania, una eina que posa a l’abast d’una gran majoria de la població informació d’arreu del món i que amb un simple clic permet connectar-te amb l’altra banda del planeta.

Des del món local no ens podem quedar enrere i per això dins les nostres possibilitats intentem donar a conèixer des d’aquest portal web la nostra vila, les noticies més rellevants, la seva activitat, els seus serveis i la seva història.

Estem convençuts que aquesta eina serà útil i d'interès per a tots, que permetrà contactar amb el nostre ajuntament i descobrir el nostre poble. Cardona, un poble amb més de mil anys d’història, als peus d’una de les fortaleses més importants del país i al costat d’un recurs natural excepcional vol estar connectada amb la seva gent i al món.

A tots els vilatans us convido a participar i informar-vos mitjançant aquesta web, a buscar la informació que necessiteu i a participar activament de la vida municipal. A tots els visitants us oferim la informació necessària per visitar-nos i un tastet de la nostra història, us aconsello també, consultar tota la informació turística a la web www.cardonaturisme.cat, on hi trobareu tota la informació turística de la nostra vila.

A tots, amics i amigues, benvinguts a Cardona.

Ferran Estruch i Torrents
Alcalde-President

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-01-2022 08:28