Revista municipal


Cardona, Revista d'informació municipal i ciutadana

Sembla clar que si existeixen els ajuntaments i els governs que els encapçalen és perquè hi ha un poble o una ciutat que s’ha de gestionar, i uns ciutadans i ciutadanes que tenen una sèrie d'inquietud i necessitats que cal atendre. Els membres dels governs dels nostres pobles i ciutats treballen per complir amb la responsabilitat que se’ls va donar el dia en què tots i totes vàrem anar a les urnes per expressar la nostra opinió.

A més, cal que la gent que formem cada comunitat local puguem expressar la nostra opinió sempre que sigui necessari, i al mateix temps és indispensable que els representants polítics coneguin aquesta opinió per poder governar de forma eficaç i resoldre els reptes que sorgeixen dia dia.

L’Ajuntament de Cardona ha posat aquest mitjà de comunicació al servei de tots els ciutadans per tal que contribueixi a millorar la relació entre els veïns i veïnes de la vila i els representants institucionals. La voluntat és que la revista sigui un mitjà per a tothom, on l’Ajuntament pugui explicar quina és la gestió del dia a dia, i on al mateix temps es reflectexi l’opinió de la gent. L’objectiu és, doncs, facilitar a tota la població de Cardona una àmplia informació sobre l’activitat del seu Ajuntament, i al mateix temps crear un canal de participació i expressió dels ciutadans i ciutadanes.

Edició Especial: Cardona, 2015-2019

més Cardona Núm. 30 abril-juny 2018

més Cardona Núm. 9 setembre-octubre-novembre de 2006

més Cardona Núm. 8 juny-agost de 2006

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-09-2019 12:12