L'Agència organitza seminaris per al mes d'octubre adreçats a ''persones de tots els sectors econòmics''

Última revisió 04-10-2021 14:32
04/10/2021

Els seminaris, que es desenvoluparan en línia, són gratuïts i cal inscriure-s'hi prèviament

Per donar continuïtat a l’oferta de seminaris adreçats a persones en actiu i persones emprenedores de tots els sectors econòmics es presenta una nova proposta que consta de quatre seminaris en línia que es realitzaran durant el mes d'octubre.

El primer seminari, que tindrà lloc dijous 7 d'octubre (de 15h a 16h), es titula ‘Què és i com utilitzar el Whatsapp Business' i serà impartit per Marta Albert, experta en màrqueting i comunicació, la qual donarà alguns consells sobre l'ús d'aquesta eina. 

El dimecres 13 d'octubre, de 15h a 16h, Marta Albert també impartirà un seminari en línia sobre l'eina Google My Business titulat 'Fes que et descobreixin a través de Google My Business'.

Finalment, el dijous 28 d'octubre, de 15h a 16:30h,  Blanca Siurana, directora de l'àrea de competitivitat de la Cambra de Comerç de Lleida, serà l'encarregada del seminari 'Preparació de la campanya de Nadal' que es farà també a través de la plataforma Zoom.

La participació als seminaris en línia és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquesta enllaç http://bit.ly/seminaris_octubre. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom el mateix dia que es realitzi el seminari. 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i de la Diputació de Barcelona.

imatge formacio
imatge formacio