Cinquena marxa solidària contra el càncer de mama, aquest diumenge

Última revisió 12-11-2021 11:59
12/11/2021

L'entitat Albada, associació de suport contra el càncer a Cardona, organitza aquest diumenge al matí la cinquena marxa solidària contra el càncer de mama

Un any més, arriba la cinquena edició de la marxa solidària contra el càncer de mama, a càrrec de l'Associació Albada. Aquest any, diu l'entitat, volen dedicar la marxa "a totes aquelles marques visibles i invisibles que ens deixa el càncer, tant a les persones diagnosticades com als seus familiars o cuidadors."

L'inici de la marxa serà a la Plaça del Vall a les 10:00 hores i tindrà dos recorreguts, un de 5km i l'altre de 10km, que han estat dissenyats pel Centre Excursionista de Cardona. Comptarà amb punts d'avituallament i botifarrada i es farà un sorteig de regals per a tots els participants. 

Es poden fer les inscripcions a la marxa el mateix diumenge a partir de les 8:00 hores.

Manifest de l'Ass. Albada

Els tractaments rebuts, cicatrius, insomni, dolor, fatiga, trastorns cognitius, osteoporosis, linfedemas, infertilitat, menopausia prematura, alteracions en la sexualitat, problemes emocionals i de qualitat de vida ... són conseqüències que fan canviar la nostra vida per sempre. En motiu del 19 d'octubre, Dia Mundial del càncer de mama, volem dir més alt que mai que el Càncer de Mama no és de color de rosa!

Suma't amb nosaltres i el proper 14 de novembre vina a la Marxa contra el càncer de mama! Tots els diners recaptats aniran destinats a la investigació contra el càncer.

 

 

cartell
cartell