Onze casos positius els darrers set dies a Cardona

Última revisió 08-01-2021 12:41
12/12/2020

L’evolució de la pandèmia posa en alerta el municipi davant l’increment sobtat de les xifres, que puja a 11 la darrera setmana

Segons dades del Departament de Salut, Cardona compta amb onze nous casos positius detectats els últims set dies, una xifra preocupant que fa posar en alerta a la vila per tal de contenir la propagació de la pandèmia. La taxa de reproducció se situa al 2,12. Pel que fa als centres educatius, hi ha un grup escolar en aïllament per l’existència d’algun cas positiu.

L’Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, apel·la a la responsabilitat col·lectiva i al sentit comú per tal que els casos positius no augmentin i es pugui reduir els efectes a la població. “És un moment preocupant davant l’augment sobtat de casos i no s’hi val abaixar la guàrdia.”

A partir de dilluns, modificació d’algunes mesures per frenar la pandèmia

Després que aquest dissabte el Procicat hagi aprovat el relaxament d’algunes de les restriccions per frenar la pandèmia, a partir de dilluns 14 de desembre es permetrà l’obertura de centres comercials a l’aire lliure i els tancats amb un aforament màxim del 30%. D’entre les principals novetats, també en destaca la mobilitat del cap de setmana: el confinament de cap de setmana passarà a ser comarcal a partir de la setmana que ve.


Podeu consultar tota la informació i mesures vigents a la web del Departament de Salut: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/pla-obertura-progressiva-activitats/tram-1-alerta-5/