L'Ajuntament contracta 6 treballadors per dur a terme millores a l'espai públic

Última revisió 16-11-2020 23:15
21/07/2010

L'Ajuntament de Cardona ha començat aquesta setmana la rehabilitació de diversos espais del Parc Cultural de la Muntanya de Sal per als quals ha contractat 6 persones del municipi que estaven en situació d'atur. La contractació d'aquests treballadors s'ha realitzat a través del projecte Impuls, finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest projecte, consistent en la creació de plans extraordinaris d'ocupació local, permetrà realitzar diverses obres a l'espai públic, generar ocupació entre la població i millorar la formació professional de les persones seleccionades.

Les 6 persones beneficiàries dels plans d'ocupació han estat seleccionades pel mateix SOC, segons els requisits que fixa aquest organisme. El pla d'ocupació tindrà una durada de 6 mesos tal i com s'estableix en les bases de la convocatòria. En aquest temps els treballadors contractats portaran a terme diversos treballs de condicionament i millora d'alguns espais del Parc Cultural de la Muntanya de Sal que en l'actualitat presenten deficiències.