La Biblioteca Municipal Marc de Cardona acull l'exposició Ciència Ficció: una mirada al futur" "

Última revisió 16-11-2020 23:15
17/05/2010

La literatura de ciència ficció serà la protagonista de la nova exposició que acollirà la Biblioteca Municipal Marc de Cardona entre el 19 de maig i el 16 de juny. Sota el títol Ciència Ficció: una mirada al futur" la mostra repassa algunes de les obres cabdals de la narrativa de ciència ficció i explica les claus que defineixen aquest popular gènere literari.

L'exposició és gratuïta i es podrà visitar a la biblioteca municipal els dilluns, els dimarts, els dimecres, els dijous i els divendres de 16 a 20:30 hores, els dimecres de 10 a 14 hores i els dissabtes de 10 a 13:30 hores.

Amb aquesta exposició l'Ajuntament de Cardona i la biblioteca municipal apropen als lectors alguns dels escriptors més importants d'aquest aquest gènere narratiu com Isaac Asimov, George Orwell o Arthur C. Clarke. Produïda per l'Obra Social de Caixa Sabadell i la Diputació de Barcelona, la mostra està comissariada per Miquel Barceló, catedràtic i professor de la Universitat Politècnica de Catalunya.

L'exposició consta de 20 plafons en els quals s'explica la història i l'evolució d'un gènere narratiu que ha influït no només en la literatura sinó també en el cinema, la televisió i el còmic.

"