Convoquen un concurs per escollir el logotip i l'eslògan de la Comissió Social

Última revisió 16-11-2020 23:15
03/02/2010

La Comissió Social de Cardona ha convocat un concurs per escollir el logotip i l'eslògan que identificaran i donaran a conèixer aquesta entitat dedicada a la prevenció de les drogodependències.

Amb aquesta iniciativa, els responsables de l'entitat preveuen donar més visibilitat i projecció a la Comissió Social, a més de promoure la participació i la implicació dels ciutadans i ciutadanes de Cardona, i en especial els joves, amb l'entitat. El termini de presentació de propostes finalitzarà el proper 5 de març i hi poden participar totes les persones majors de 16 anys.

Les persones interessades poden obtenir més informació a l'Ajuntament de Cardona, a la pàgina web municipal (www.cardona.cat) o als Serveis Socials de Cardona. Les bases del concurs es poden consultar clicant aquest enllaç.

Els premis per a cada una de les categories són un val de compra per valor de 100 euros a gastar en comerços adherits a la UBIC i entrades gratuïtes per a dues persones per als actes que s'organitzin des de l'Ajuntament durant la Festa Major del 2010.

La Comissió Social està formada per l'Ajuntament de Cardona, els Serveis Socials municipals, els centres educatius i les AMPA, Càritas i Creu Roja de Cardona. A banda, hi són representats els Mossos d'Esquadra, la Policia Local, el CAP de Cardona i les entitats juvenils Agrupament Escolta Hug-Folc i Cardona Jove.