Obert el període d'inscripcions del Casal Multiesportiu, l'Esplaia't a la Fira, la Ludoteca i la Piscina Municipal

Última revisió 16-11-2020 23:14
15/06/2009

A partir d'avui dilluns, dia 15 de juny, ja es poden fer les inscripcions a les diverses activitats d'estiu programades des de l'Ajuntament de Cardona.

Els interessats en apuntar-se al Casal Multiesportiu, adreçat a joves d'entre 7 a 15 anys que es realitzarà a Cardona del 29 de juny al 24 de juliol, ho han de fer presencialment a les oficines de l'Ajuntament amb el full d'inscripció degudament complimentat. Les butlletes per a les inscripcions es poden trobar a les escoles de Cardona i a l'Ajuntament i el preu de la inscripció és de 55 euros. L'horari del casal Multiesportiu és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

Pel que fa a l'Esplaia't a la Fira, destinat a nens i nenes de 4 a 10 anys i a la Ludoteca, per a nens i nenes de 4 a 12 anys, els interessats es podran apuntar, abans del 23 de juny, a les oficines dels Serveis Socials de l'Ajuntament (93 869 21 47) els matins, a la Ludoteca (93 868 40 92) a les tardes, o a la secretaria dels CEIP Mare de Déu del Patrocini i Joan de Palà. Les activitats es realitzaran entre els mesos de juliol i agost i els preus van dels 50 euros per cada mes, als 30 euros per 15 dies. L'horari de l'Esplaia't a la Fira és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores, mentre que la Ludoteca estarà oberta les tardes de dilluns a divendres de 17 a 20 hores. Els fulls d'inscripció es poden trobar a les oficines dels Serveis Socials, a l'Ajuntament de Cardona i a les escoles.

Finalment, els abonaments per la piscina municipal es podran adquirir a partir de dilluns dia 15 de juny a les instal.lacions de la piscina entre les 11 del matí i les 7 de la tarda. A més, l'Ajuntament farà una promoció en l'abonament de temporada del 20% de descompte per a jubilats i persones en situació d'atur.

Per altra banda l'Ajuntament de Cardona i els Servies Socials municipals ha establert una línia d'abonaments a preus reduïts per la piscina municipal i els cursets de natació i per les activitats de l'Esplaia't a la Fira i la Ludoteca. Aquestes bonificacions estan destinades als infants de les famílies amb menys recursos.

Per a més informació sobre les línies d'ajut econòmic podeu clicar aquí