El Dijous Llarder enceta els actes de Carnaval

Última revisió 16-11-2020 23:14
20/02/2009

Cardona va començar ahir els actes de Carnaval amb el tradicional passacarrers pel nucli antic de la vila. La cercavila va omplir els carrers del centre històric, amb els ninots Jaume i Jaume Petit, presidint la comitiva i la Banda de Cardona posant-hi l'animació musical.

A continuació es va celebrar a la Fira de Dalt la Botifarrada Popular del Dijous Llarder en la qual es van despatxar més de 700 botifarres Les festes han continuat avui al matí amb el Carnaval de les Escoles, que ha aplegat els alumnes dels centres educatius Mare de Déu del Patrocini, Llar d'Infants Aliret, ZER Cardener i IES Sant Ramon. Els nenes i nenes han menjat coca i xocolata i han gaudit amb l'animació infantil de la companyia Ai Carai.

Avui a la tarda serà el torn d'un dels actes centrals del Carnaval: l'Arribada del Carnestoltes que començarà a les 6 de la tarda a l'Avinguda del Rastrillo. Tot seguit, el Carnestoltes i el seu seguici es dirigiran a l'Ajuntament on es farà la lectura del pregó. Cardona continuarà els actes de Carnaval demà dissabte amb una de les cites més populars de la festa: la Cursa d'Andròmines. Les colles baixaran pels carrers del poble amb les seves disfresses de Carnaval i conduint les seves Andròmines. A la nit, la festa continuarà amb el sopar-concert de colles al Pavelló Municipal d'Esports que serà amenitzat pels grups Lucky Luk, Los Pachucos, i Music-On.