El Síndic de Greuges visitarà Cardona el proper dijous 12 de febrer

Última revisió 16-11-2020 23:14
05/02/2009

El síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, acompanyat d'altres membres del seu equip, seran Cardona, el pròxim dijous 12 de febrer per atendre totes aquelles les persones que vulguin fer-li consultes o exposar-li les seves queixes de les administracions públiques.

El síndic i els seus assessors atendran les visites des de les 10 fins a les 14 i de les 16.30 a les 18.30 hores al Casal de la Gent Gran, avinguda Pau Casals s/n. Prèviament cal concertar l'entrevista trucant al 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat.

Per a l'equip del Síndic es també una oportunitat de conèixer de primera mà les problemàtiques de la localitat i mantenir un contacte més directe amb les persones. En aquest sentit, a més de rebre les queixes i consultes dels ciutadans, el síndic i altres membres del seu equip també preveuen visitar entitats o centres públics de la localitat.

L'objectiu de la visita és divulgar i apropar la institució a les persones i oferir la possibilitat que puguin presentar queixes o fer consultes sobre les administracions. En total, l'oficina del Síndic ja ha efectuat 73 desplaçaments arreu de Catalunya.