L'Ajuntament inicia els tràmits per adjudicar les obres de rehabilitació de l'antiga escola Escassany

Última revisió 16-11-2020 23:14
28/01/2009

L'Ajuntament de Cardona ha publicat el plec de clàusules que regularan l'adjudicació de contracte per l'execució de les obres de rehabilitació de l'antiga escola Escassany. Amb aquest pas el consistori posa fil a l'agulla al primer dels projectes que Cardona finançarà a través dels ajuts del Fons d'Inversió Local de l'estat. El projecte té un pressupost de 456.529 euros, IVA inclòs, i suposa l'actuació de més envergadura que Cardona afrontarà a través dels recursos provinents del Fons d'Inversió Local de l'estat.
El termini de presentació d'ofertes per concórrer a l'adjudicació del contracte d'obres finalitza el proper 9 de febrer. Es pot consultar el plec de clàusules clicant aquí.
El projecte de rehabilitació de l'escola Escassany preveu la consolidació de l'estructura de l'immoble i l'adequació de les seves instalolacions. Entre els treballs que s'hi portaran a terme destaquen la substitució de la coberta, la renovació de cada una de les plantes de l'edifici i la modernització de tota la xarxa de serveis. La rehabilitació de l'edifici -de propietat municipal- permetrà ubicar-hi les aules de l'Escola Municipal de Música, Musicant.
La reforma de les escoles Escassany és el primer projecte que l'Ajuntament preveu afrontar amb els recursos del fons d'inversió local que han suposat pel municipi una injecció econòmica total de 913.967 euros pel municipi. La resta de projectes previstos són la millora de l'espai posterior de Cal Badia, on es construirà una pista multiusos amb una inversió de 200.000 euros a, la urbanització del carrer Pascual Madoz on es destinaran 198.000 euros i a la construcció d'un talús de reforç al carrer de la Mare de Déu del Carme que tindrà un cost de 37.000 euros. Finalment es destinaran 20.000 euros a la renovació i adequació d'un parc infantil a La Coromina.