L'Ajuntament aprova les ordenances fiscals per l'any 2009

Última revisió 16-11-2020 23:14
07/11/2008

El passat ple ordinari celebrat a l'Ajuntament de Cardona ahir dijous dia, 6 de novembre va permetre aprovar les noves ordenances fiscals previstes per l'exercici de 2009.

En el seu conjunt les noves ordenances s'incrementen un 4,5% corresponent a l'augment de l'IPC. Tot i això, algunes taxes es mantenen i d'altres fins i tot es redueixen com és el cas de l'impost de béns immobles. Així, l'IBI rústica baixa del 0,93% al 0,89% i l'IBI urbana passa del 0,97 al 0,93%. Per altra banda l'impost de vehicles de tracció mecànica no experimenta cap canvi i es manté igual i les plusvàlues es bonifiquen un 50%.

El ple de dijous va servir, també, per aprovar el conveni laboral del personal de l'Ajuntament, la revisió del contracte de la recollida d'escombraries i la sololicitud de dues subvencions al Departament de Treball de la Generalitat en relació al nucli antic. Les ajudes es destinaran a la creació d'una brigada de 4 persones per als treballs de parcs i jardins i a l'estudi i definició d'una proposta pel mobiliari urbà del nucli antic.