La Coromina tanca una de les festes majors més participades dels últims anys

Última revisió 16-11-2020 23:14
29/08/2008

Dilluns passat el nucli de la Coromina va posar punt i final als actes de la seva Festa Major que enguany han registrat una notable assistència de públic que en alguns actes ha superat les més de 600 persones.

Entre els dies 22 i 25 d'agost es van succeir un gran nombre d'activitats per tots els públics que van començar divendres amb motiu de la inauguració de les obres de condicionament del meandre de la Coromina. La festa pròpiament dita va arrencar el vespre amb un correfoc de Les Bruixes de Cardona i va continuar amb el concert dels populars Strombers. L'actuació dels cardonins va reunir més de 600 persones i va ser un dels actes més seguit de la festa major. Així mateix el ball de dissabte a l'envelat va registrar una molt bona entrada de veïns de la Coromina i de Cardona que van poder ballar durant més de tres hores amb les cançons dels grups Charly Music i Crystal.

Enguany el veí de la Coromina, Miquel Coronado va ser l'encarregat de llegir el pregó de la festa. Diumenge al matí es va celebrar l'ofici religiós que va comptar amb la presència de l'alcalde de Cardona i altres membres de la corporació municipal. D'entre les cites destacades de la festa va tenir especial rellevància el piromusical de diumenge a la nit que va satisfer l'expectació generada. Els actes de diumenge van finalitzar amb un ball amenitzat pel Grup de Gala.

Enguany la Festa Major de la Coromina ha comptat, també, amb espectacles dedicats als més petits com atraccions inflables, passacarrers, balls de gegants i correfocs. També es van programar diversos partits de futbol i un matx entre els equip de la Coromina i de Palà de Torroella. Altres activitats destacades van ser la concentració de motos de diumenge, els balls de country, l'audició de sardanes i un espectacle de les Bruixes de Cardona amb el foc com a principal protagonista.

El punt i final de la festa el va posar una nova edició del Gran Sopar Espectacle, amb l'obra Tot assajant Cabaret" un espectacle de música, ball i cant a càrrec del Grup de Teatre el Traspunt que va ser molt aplaudit per les més de 300 persones que hi van assistir.

La Comissió de Festes ha celebrat "la bona acollida de públic" que han tingut els actes de la festa de la Coromina que "demostren que la festa s'està recuperant i consolidant". A més, han agraït la feina de totes les persones que cololaboren en la festa. La Comissió de festes de la Coromina està formada per una vintena de persones que durant l'any preparen la festa. Els dies abans de la festa s'encarreguen també d'engalanar l'envelat i preparar el piromusical.

"