L'Ajuntament obre un canal de WhatsApp per informar a la ciutadania

Última revisió 09-11-2023 10:26
09/11/2023

El nou servei garanteix l’enviament de notificacions sobre l’actualitat cardonina, comunicats i avisos o l’agenda cultural, entre d’altres

L’Ajuntament de Cardona estrena un nou canal de comunicació, gratuït i unidireccional, a través de l’aplicació de missatgeria instantània WhatsApp. L’Ajuntament garanteix a través d’aquest servei l’enviament de notificacions sobre actualitat municipal, comunicats urgents, últimes hores o incidències, l'agenda cultural i d'activitats al municipi, entre d’altres.

D’aquesta manera, el canal de WhatsApp se suma a la resta de xarxes socials que ja s’utilitzen des de l’Ajuntament (Facebook, Twitter, Telegram, Instagram i Youtube) per informar a la població.  L’objectiu d’aquest nou canal de comunicació és facilitar l’accés a la informació per a tota la ciutadania de manera més immediata.

WhatsApp és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que permet enviar i rebre missatges entre els usuaris. Alhora, i a través de canals que permet crear l’aplicació, es poden enviar missatges undireccionalment cap a les persones que s’hi hagin subscrit.

Tots aquells cardonins i cardonines que es vulguin unir al nou canal de WhatsApp de l'Ajuntament de Cardona, en primer lloc, hauran de tenir descarregada aquesta aplicació al seu telèfon (versió tant per Android com per IOS). Un cop descarregada, han de buscar al cercador de l’aplicació: "Ajuntament de Cardona" i unir-se al canal. També es pot fer clicant a aquest enllaç: https://whatsapp.com/channel/0029VaDVYg26LwHeZMgaFs0Sç