Els Pastorets de Cardona arrenquen amb nota

Última revisió 29-12-2020 17:40
29/12/2020

Un centenar d’espectadors van gaudir de la versió adaptada la tarda de Sant Esteve

La versió adaptada a les mesures COVID19 dels Pastorets de Cardona va convèncer al públic assistent a la primera funció, la de Sant Esteve. El guió reduït i un repartiment limitat van ser acceptats com a mal menor i es va poder gaudir de l’essència d’aquesta tradició centenària. L’objectiu, segons els responsables de la Companyia el Traspunt, era resistir per no perdre la continuïtat que dura des dels anys de la Guerra Civil. En els noranta minuts de representació es va poder gaudir de les escenes  indispensables, així com de les cançons més conegudes, interpretades per una vintena de músics de la Banda de Música de Cardona.

Tests d’antígens  per augmentar a seguretat.

Al matí del mateix dia de Sant Esteve, els onze actors i actrius del repartiment van passar pel Centre Mèdic Hàbit, on se’ls va realitzar un TAR (Test d’Antígens Ràpid) per tal de que,  de sortir negatius, poguessin portar a terme la representació sense mascareta i amb les màximes garanties possibles. El negatiu general va permetre una representació segura i emotiva.

Noves representacions

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin, estan previstes dues representacions més, les tardes de Cap d’Any i Reis, a les 18:30h. Les entrades per a l’espectacle, que té l’aforament limitat al 50%, és poden adquirir en línia a entrades.cardonaturisme.cat, o bé presencialment a l’Oficina de Turisme.

Foto de la funció.
Foto de la funció.