L'Ajuntament organitza tallers per dinamitzar el Casal de La Coromina

Última revisió 02-03-2023 15:58
02/03/2023

Les activitats començaran a partir del mes de març i tenen com a objectiu fomentar la convivència o les relacions intergeneracionals

L’Ajuntament de Cardona, de la mà de la regidoria de Benestar Social, té com a prioritat vetllar pel benestar de la població i, especialment, de la gent gran per tal de promoure un envelliment actiu i la millora de la seva qualitat de vida. En aquest sentit, el consistori presenta una programació pel Casal de La Coromina per tal que sigui un nou espai relacional de tots els veïns i veïns i un nou referent per a la vida social i associativa, amb l’objectiu de fomentar la convivència, les relacions intergeneracionals, la integració i la participació ciutadana.


Així, a partir del mes de març, el Casal comptarà amb una programació d’activitats fixes que fomentin el treball cognitiu, l’activitat física i la cultura, amb la col•laboració i implicació d’agents socials, com el CAP Cardona i la Biblioteca.

Amb aquesta nova dinamització del casal, la recuperació de la llera del riu i la finalització del projecte de la nova plaça Àngel Guimerà, es reuneixen les condicions necessàries perquè la gent gran se senti còmoda i a gust.