VisitEscape, una manera digital de conèixer el patrimoni local

Última revisió 18-11-2021 11:19
18/11/2021

El dijous 25 de novembre, a les 19:30 hores, es presentarà el projecte al Centre Cardona Medieval

“VisitEscape” és una aplicació per a mòbils, disponible per a iOS i Android, que ofereix una nova manera de visitar llocs turístics emblemàtics mentre es resol un misteri al més pur estil d’un room scape. La informació es basa en les curiositats més sorprenents de cadascun dels indrets disponibles, que a través d’una veu interactiva es posa a prova a l’usuari.

Cada VisitEscape és una guia d’àudio que dura al voltant d’1:30 h. i on l’usuari ha d’investigar un misteri mentre aprèn del lloc visitant, superant proves i buscant les pistes clau.

L’APP compta amb una ruta per a conèixer la història de Cardona, on el punt d’inici és al pàrquing del Castell. La descàrrega de l’aplicatiu és gratuïta, on es poden escoltar els primers tres capítols de l’experiència, i a partir d’aquí s’ha de realitzar un únic pagament de 4,99€ per a tota l’experiència. A més, inclou l’entrada a la col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona.

Per a donar-ho a conèixer als cardonins i cardonines, es presentarà el proper dijous, 25 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, al Centre Cardona Medieval (Plaça de la Fira).

Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural.

Imatge de l'App.
Imatge de l'App.