Surt al carrer l'agenda de Nadal, que arrenca aquest dissabte amb l'acte de Santa Bàrbara

Última revisió 01-12-2021 10:12
01/12/2021

La portada i la contraportada corresponen als dibuixos guanyadors del Concurs de Postals de Nadal

Aquesta setmana començarà a arribar a totes les cases l'Agenda de Nadal 2021-2022, que recull tota l'activitat que es durà a terme a Cardona durant les festes nadalenques, amb propostes organitzades des de l'Ajuntament, però també des de les escoles i des de diverses entitats de la vila.

El primer acte de l'agenda és l'acte institucional de Santa Bàrbara, on a banda de l'homenatge als miners i a les seves famílies, es presentaran les obres de rehabilitació d'edificis del recinte Mina Nieves i s'inaugurarà el nou audiovisual "Ànima Minera" a l'antiga sala de màquines del pou Alberto.

Poden consultar l'agenda completa al document adjunt a la notícia.

Quim Segura i Greta Guitart, guanyadors del Concurs de Postals de Nadal
La portada i la contraportada de l'Agenda de Nadal corresponen als dibuixos guanyadors del Concurs de Postals de Nadal que ha realitzat, un any més, la Biblioteca Marc de Cardona. Així, la portada és de Quim Segura i Cots, guanyador de la categoria de 6 a 8 anys, mentre que la contraportada és de Greta Guitart i Casals, guanyadora en la categoria de 9 a 12 anys. El lliurament dels premis es farà aquest dijous 2 de desembre a les 19:30 hores a la Biblioteca Municipal Marc de Cardona.

Documents adjunts