Prop de 600 cardonins i cardonines ja han votat als pressupostos participatius

Última revisió 29-11-2022 11:28
29/11/2022

Fins el proper dilluns, 5 de desembre, encara es pot votar 

Recta final pel procés de participació ciutadana que ha de decidir una part d'inversió, concretament 35.000 euros, pel pressupost municipal de l'any 2023. Fins a hores d'ara, un 14,01% dels cardonins i cardonines amb dret a vot ja han votat fins un màxim de tres propostes que la ciutadania ha elaborat. 

Entre les propostes que s'han sotmès a votació, que són 22, destaca la millora de voreres i accessibilitat, millora de parcs infantils, la il·luminació de la façana de l'ajuntament, arranjament de fonts i zones d'esbarjo, millores al teatre municipal o l'asfalt a la zona d'aparcament de les escoles Escasany, entre d'altres.

Fins el dilluns 5 de desembre encara es pot votar a l'urna que hi ha instal·lada a l'entrada de l'Ajuntament de Cardona o a través del web https://participa.cardona.cat/vota

Poden votar persones empadronades a Cardona i majors de 16 anys, només es pot votar una vegada i fins a un màxim de 3 propostes, independentment del cost. La proposta guanyadora serà la més votada. En funció de l'import d'aquesta primera proposta, i tenint en compte que la quantitat total és de 35.000€, s'aniran seleccionant la/les propostes següents més votades que s'ajustin a l'import restant.