Nova formació per a persones cuidadores i familiars de persones dependents

Última revisió 12-05-2022 12:27
12/05/2022

L'oferta formativa s'emmarca en el conjunt d'activitats previstes al programa "Cuidem-nos", impulsat per la regidoria de Benestar

La regidoria de Benestar, a través del programa Cuidem-nos, i amb la coordinació del CAP de Cardona, organitza un curs de formació per a persones cuidadores i familiars de persones dependents. Els tallers començaran el proper 30 de maig i s'allargarà fins el 16 de juny, i constarà de cinc sessions impartides per professionals del CAP. 

El curs, que és gratuït i amb places limitades, pretén ser una eina per tenir coneixements bàsics per poder fer una bona cura i millorar, no només l'atenció de la persona dependent, sinó també per la prevenció de la salut física i mental de la persona cuidadora. Les sessions seran el 30 de maig i el 2, 9, 13 i 16 de juny a les 15:30h (per més detalls, consultar al cartell adjunt). Per a més informació i inscripcions, trucar al 93 869 22 87.

"Cuidem-nos", el programa d'atenció a les persones

El programa Cuidem-nos, que va néixer el passat mes d'abril, neix de la necessitat de millorar el servei d’atenció domiciliària a Cardona, prioritzant l’atenció centrada en la persona, respectant la decisió de continuar vivint a la mateixa llar, afavorint a l’hora un envelliment actiu de la població.

Entre d'altres, el programa consta de diverses activitats que es duran a terme durant tot l’any relacionades amb l’assessorament a professionals i famílies, xerrades informatives i formacions complementàries per cuidador/es no professionals.