L'Auditori acollirà una cantata a càrrec de l'alumnat de Cardona el proper 24 de març al matí

Última revisió 16-03-2023 14:14
16/03/2023

Les entrades són gratuïtes però cal fer reserva enviant un mail a musicant@musicantcardona.org

El llop dels tres porquets, el de la caputxeta, el de les tres cabretes, el de Pere i el Llop, n’està fart de ser el dolent a tots els contes. Ell només és un llop i vol demostrar-nos que pot fer un altre paper. Però al món dels contes, ningú ja l’estima i no podrà fer amics. Per això emprèn un llarg viatge que el portarà arreu del món buscant nous amics.

Aquest és el punt de partida de la cantata “Qui vol el llop?” que representaran els alumnes de 1r de primària de l’escola Patrocini de Cardona i els de 1r i 2n de primària de l’escola Vedruna Cardona. Amb la voluntat d’acostar la música a tothom, aquesta, és una iniciativa de l’Escola Municipal de Música “Musicant”. La cantata comptarà amb música en directe i actuacions teatrals amb la participació de 8 professors del centre. La cantata es representarà el proper divendres dia 24 de març a les 11:00 a l’Auditori Valentí Fuster de Cardona. Les entrades són gratuïtes però cal fer reserva enviant un mail a musicant@musicantcardona.org

La cantata “Qui vol el llop?” es va estrenar l’any 2017 al Teatre Kursaal de Manresa dins del projecte Cantaxics que organitza l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM) i que adreça als alumnes d’escoles de música de 3 a 8 anys. La història i les lletres de “Qui vol el llop?” són de Manel Justícia i música de Xavier Ventosa. El conte de la cantata i el seu enregistrament en CD es podran adquirir al finalitzar l’acte al preu de 15€.


Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica, el Cinema Amateur Cardoní i el Grup de Teatre El Traspunt.