L'antiga fàbrica El Paperer acull la segona edició de La Teixidora

Última revisió 04-05-2022 00:38
04/05/2022

La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona (UBIC) presenta la segona edició de La Teixidora, un mercat de comerç, gastronomia i música ubicat a l’antiga fàbrica el Paperer, a la llera del riu Cardener

L’esdeveniment, que tindrà lloc aquest mateix dissabte, 7 de maig, d’11h del matí a les 12h de la nit, està creat per rememorar a totes aquelles persones que van treballar en aquest espai durant anys, al seu esforç i a la seva dedicació després d’anys de producció a ple rendiment.

Al llarg del dia, hi haurà un servei de bus gratuït per a les persones assistents (de la Plaça de la Fira de Cardona a la Fàbrica El Paperer) per tal d’evitar les aglomeracions de cotxes particulars a la zona.

Més d’una vintenta de botiguers i restauradors de la UBIC es traslladaran a l’antiga fàbrica, acompanyats de Pep Poblet, Atina i Cisket Creus. A més a més, a la nau interior, es durà a terme un programa de ràdio conduït per Marçal Llimona i que portarà el nom de Ràdio Teixidora, amb entrevistes a persones conegudes com l'actriu Mont Plans, l'actor Miquel Gelabert, entre d'altres.

Com a novetat d’enguany, es presenta La Caca de la Vaca, una iniciativa molt atractiva que consisteix en distribuir parcel·les en el camp adjacent a la fàbrica, i a partir de les 17h, una vaca i el vedell recorreran lliurement pel camp, esperant el primer excrement. El premiat de la parcel·la guanyadora podrà gaudir de 2500€ per gastar al comerç local de la UBIC de Cardona.