El teatre Els Catòlics acull el cinefòrum 'Bailar la locura' aquest diumenge

Última revisió 06-11-2023 12:38
06/11/2023

Serà a les 18:00 hores i l'entrada és gratuïta

En el marc del programa CulturaMent, que promou la regidoria de Drets Socials i Salut amb l'objectiu d'apropar la cultura a les persones grans i amb problemàtiques de salut mental, aquest diumenge, 12 de novembre, es farà un cinefòrum a partir del documental 'Bailar la locura'. Serà a les 18:00 hores al Teatre Municipal Els Catòlics i l'entrada és gratuïta.

Sinopsi

El documental gira al voltant de tres ballarines de dansa contemporània que volen crear una coreografia sobre els límits entre la normalitat i la bogeria i conviden a tres dones diagnosticades amb un trastorn mental a participar en el procés de creació. Llencen algunes reflexions com l'associació de la bogeria amb allò que es desvia de la norma, però... què és normal? Qui ho decideix? Què és la bogeria? I qui pot ballar?

Taula rodona
Acte seguit, es farà una taula rodona al voltant de la pràctica de la dansa com a teràpia per a les persones grans i que s'han anat desenvolupant algunes sessions en les darreres setmanes. Hi participaran tres cardonins: el ballarí Victor Gonzàlez, l'Elisabet Malpica (familiar) i el psicòleg clínic Josep Tristany, qui en serà el responsable de moderar aquesta taula.