Cardona al plat. Cicle de xerrades

Divendres, 30 de maig de 2025 de 19:00h a 20:30h

Xerrada: Cardona, la sal de la cuina, la cuina de la sal. A càrrec de Rosa Montoriol, historiadora de la cuina.

Les receptes de cada territori són un patrimoni viu que s'ha de preservar. Aquest any 2025, Catalunya ha estat reconeguda com a Regió Mundial de la Gastronomia, aquesta distinció s'ha donat per primera vegada a una regió europea, i té com a objectiu custodiar el menjar saludable, nutritiu i sostenible. Cada regió aporta especialitats elaborades amb productes locals excepcionals, i és d'aquests productes dels que parlarem en aquest cicle de xerrades.

Carrer Pau Casals, s/n - 08261 Cardona - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 684 938
Adreça electrònica: b.cardona@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat/cardona-biblioteca-marc-de-cardona
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 9.05.2025 | 01:00