Nova oferta de taller per famílies sobre les relacions positives i igualitàries en l'adolescència

Última revisió 03-05-2021 13:26
03/05/2021

El dijous 13 i 20 de maig, de 19h a 20h, es farà un taller per a famílies sobre com poden ajudar als seus fills adolescents en aquest moment de la seva vida

L’Ajuntament de Cardona, a través d’Eines Serveis SocioEducatius, ofereix un taller de dues sessions de dues hores adreçat a famílies amb fills/es de 12 a 18 anys i amb l’objectiu d’ajudar a pares i mares a poder acompanyar als seus fills i filles a establir relacions positives i igualitàries en l’etapa de l’adolescència.

El taller, que es farà online mitjançant la plataforma Zoom*, tindrà lloc el dijous 13 i 20 de maig, en horari de 19h a 20h, i tractarà temes com el paper que juga l’amor romàntic en les relacions, els diferents tipus de violències (visibles, invisibles o normalitzades), la construcció social de gènere, la detecció de relacions abusives, entre d’altres.

La temàtica es farà en aquestes dues sessions on, progressivament, s’avançarà cap a l’anàlisi i la reflexió de quin acompanyament es fa en el sistema relacional dels fills/es i com es fa.

Les dues sessions seran obertes a tothom, tot i que és recomanable inscriure’s al taller enviant un mail a comunicacio@cardona.cat indicant el Nom i cognom i el correu electrònic.

*L’enllaç del Zoom per poder-se connectar: https://zoom.us/j/94005010090

Imatge de recurs. Pixabay
Imatge de recurs. Pixabay