Isona Passola obrirà el Cicle Gaudí d'aquest diumenge, al Teatre Els Catòlics

Última revisió 12-04-2021 20:11
12/04/2021

El circuit estable de cinema català, Cicle Gaudí, a Cardona, farà la projecció del film mensual aquest diumenge a les 18:00h al Teatre Els Catòlics

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest diumenge, 18 d'abril, a les 18 hores, el film “Sentimental", de Cesc Gay.

La presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català, Isona Passola, obrirà la projecció del Cicle Gaudí d'aquest diumenge, amb una introducció sobre el circuit estable de cinema català, que ja compta amb cinc anys d'història al municipi.

Sinopsi de "Sentimental”

En Julio (Javier Cámara) i l’Ana (Griselda Siciliani) fa més de quinze anys que estan junts. Formen una parella que ja no es mira ni es toca, i que ha fet del combat diari l’essència de la seva relació. Aquesta nit l’Ana ha convidat a casa als seus veïns de dalt, en Salva (Alberto San Juan) i la Laura (Belén Cuesta), una parella més jove que ells, amable i simpàtica, però els “sorolls” s’han convertit en una molèstia per a en Julio i l’Ana…

La primera pel.lícula de Cesc Gay, després de l’èxit de “Truman” (2015) és una reflexió sobre la vida en parella i la sexualitat que tracta amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’apariència.

La projecció es farà al Teatre Municipal Els Catòlics i s'iniciarà a les sis de la tarda. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Mesures de protecció a causa de la pandèmia

Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. Des de l'organització es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta i mantenir la distància d'1,5 m. A l'entrada es disposarà de gels hidroalcohòlics per a tots els assistents i es demanaran els noms dels assistents per tenir-ne un registre.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/sentimental/

 

Isona Passola (imatge de l'Acadèmia de Cinema Català)
Isona Passola (imatge de l'Acadèmia de Cinema Català)