Cardona celebra el dia de l'orgull LGTBI amb un conte familiar i un taller per a joves

Última revisió 23-06-2022 12:31
23/06/2022

El 28 de juny, dia internacional de l'orgull LGTBI, es farà la lectura d'un manifest davant l'Ajuntament a les 12:00 

L'Ajuntament de Cardona se suma als actes del Dia Internacional per a l'Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals, que se celebra el dia 28 de juny, amb un conte per a famílies a la Biblioteca Municipal i un taller per a joves.

Dimarts 28, a les 12 del migdia, la regidoria d'Igualtat farà la lectura d'un manifest amb motiu del dia de l'orgull LGTBI i, a la tarda, a les 19:00 h., la Biblioteca Municipal acollirà "Orgull de ser com som", un conte a càrrec de Clara Gavaldà que parla sobre la diversitat. 

Per altra banda, el 12 de juliol, al Casal de Joves s'hi impartirà un taller a càrrec de l'Observatori contra l'homofòbia sota el nom "Prevenció de LGTBI-fòbia: què en podem fer?".

A Cardona es commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, que se celebra cada 28 de juny, amb la penjada de la bandera irisada al balcó de l'Ajuntament i la lectura del manifest, a les 12:00 hores, a la Plaça de la Fira. Les actuacions pretenen visibilitzar la diversitat sexual i de gènere al nostre territori.