Cardona acull el Campus de Convivència i Diversitat a partir del 25 de juliol

Última revisió 21-07-2022 09:11
21/07/2022

El campus ICI, que tindrà lloc entre el 25 de juliol i el 7 d'agost, es durà a terme en diferents espais de la vila

En el marc del Projecte Comunitari Intercultural (ICI), que l’Ajuntament de Cardona du a terme amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, s’organitza el Campus de Convivència i Diversitat 2022, que es desenvoluparà entre el 25 de juliol i el 7 d’agost en diferents espais públics de Cardona.

Durant el campus es realitzaran diferents tallers i activitats educatives, artístiques, culturals i d’oci saludable, per a totes les edats, des d’infants fins a gent gran. El seu objectiu és fomentar la participació plural i diversa, del màxim de col·lectius i persones, i millorar la convivència d ela ciutadania de Cardona. En el seu disseny hi ha participat i col·laborat tècnics de l’administració, associacions, col·lectius diversos i ciutadania a títol individual.

El campus es durà a terme en diferents espais de Cardona, com ara el Parc del Camí Nou, la Plaça Sant Jaume, la Piscina Municipal, el Parc de la Raval, el Casal Cívic o la Biblioteca.

Hi ha activitats que cal inscripció prèvia i es pot fer enviant un correu a icicardona2022@gmail.com. Totes les activitats son gratuïtes.

*Podeu consultar tota la programació al cartell adjunt.