25 de març: Judit Neddermann fa parada a Cardona per fer el segon concert de la nova gira de 'LAR'

Última revisió 20-04-2023 11:52
16/03/2023

La cantautora del Maresme presenta el seu darrer disc a l’Auditori de Cardona el 25 de març i donarà el tret de sortida a la programació ‘Batecs Culturals’

L’Auditori Valentí Fuster de Cardona acollirà, el proper dissabte 25 de març, a les vuit del vespre, el segon concert de la nova gira que la cantautora Judit Neddermann tot just inicia ara amb la presentació del seu darrer disc, LAR.

L’entrada, que té un cost de 18 euros (adults) i 15 euros (menors de 18 anys), ja es pot adquirir al següent enllaç: https://entrades.cardonaturisme.cat/ca/producte/juditneddermann

LAR (Universal Music/Música Global, 2023) és un disc on la Judit torna a casa, honra les arrels, s'envolta de músics estimats i crea cançons que busquen l'amor, la pau, la celebració i la llum. Coproduït per Arnau Figueres i Pau Figueres, insisteixen en la sonoritat de la banda que s'ha anat forjant amb els anys i sumen diverses col·laboracions estel·lars; Noa (Israel), Eliseo Parra (Espanya) i el cantautor brasiler Dani Black (Brasil). Aquest disc té la particularitat d´anar acompanyat de la mà d´un visual dirigit per Isaac Fluxà. Una doble aposta per continuar compartint la seva veritat.

El concert serà en un format trio i té una durada aproximada de 80 minuts. Aquest és el primer espectacle de la programació cultural anual de l’Auditori, Batecs Culturals, que continuarà el mes d’abril amb els concerts de la Banda de Música de Cardona i el grup Ambauka i, de cara a l’octubre, amb el monòleg de Charlie Pee.