Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
Anar a l'inici de la pàgina

Notícies

Cardona i Manresa signen un conveni de col·laboració per al desenvolupament i per a la promoció turística

Dimecres, 29 de Març de 2017 convenimanresa2017

L’alcalde de Cardona i president de la Fundació Cardona Històrica, Ferran Estruch, i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, han signat avui un conveni de col•laboració per al desenvolupament i la promoció turística.

L’acte de signatura ha tingut lloc aquest matí a Cardona i ha comptat també amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’ajuntament de Cardona, Josep Tristany, el regidor de Turisme i Festes de l’ajuntament de Manresa, Joan Calmet, la gerent de la Fundació Cardona Històrica, Anna Poza, i el gerent de la Fundació Fira de Manresa, Albert Tulleuda.

L’acord, que té un vigència fins al 31 de desembre de 2019, estableix i regula les relacions de col•laboració entre la Fundació Cardona Històrica i de Manresa mitjançant les Oficines de Turisme i altres serveis turístics de què disposen ambdues ciutats.

A través d’aquest conveni s’estableix un acord per a l’intercanvi d’informació sobre iniciatives, projectes, productes i esdeveniments turístics de les respectives ciutats; difusió de fulletons i altres publicacions i productes turístics d’ambdós municipis; i la col•laboració entre els tècnics de turisme en l’intercanvi d’informació, disseny i elaboració de productes turístics comuns.

L’acord preveu també l’estudi i elaboració de propostes de promoció i difusió turística conjunta als diferents canals de distribució de productes turístics; i la col·laboració en altres iniciatives i projectes concrets que acordi la Taula Sectorial de cooperació.

Altres notícies recents

  1. Dissabte, 25 de Març de 2017. Nevada a Cardona. Actualització 08.35 hores.
  2. Dissabte, 25 de Març de 2017. Nevada a Cardona. Actualització 10.25 hores
  3. Divendres, 24 de Març de 2017. La unió de botiguers i comerciants de Cardona organitza diverses activitats durant la primera edició de la setmana de comerç
  4. Dijous, 23 de Març de 2017. La Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acull la 13a edició del cicle de Música Sacra
  5. Dijous, 23 de Març de 2017. Es presenten a Tribuna d’Arqueologia els resultats de les intervencions arqueològiques al camp de futbol de Cardona

Hemeroteca


Tornar a: Destacats

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat