"Cardona amb nom de dona": la programació especial per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Última revisió 01-03-2024 11:36
01/03/2024

L’Ajuntament de Cardona, de la mà de l'àrea d’Igualtat i Feminismes, presenta la programació especial per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones

L’Ajuntament de Cardona, conjuntament amb l’Associació de Dones de Cardona (ADC) i altres entitats, i amb la col·laboració dels centres educatius de Cardona, organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones, que se celebra el proper divendres, 8 de març.

La programació s’iniciarà dimarts, 5 de març, a l’Auditori Valentí Fuster amb l’espectacle “La princesa en texans”, a càrrec de la Companyia Sgratta, adreçat als alumnes de Primària dels centres educatius del municipi. Continuarà amb el “Punt al pati” als centres educatius de secundària, on es treballarà la temàtica al voltant del 8-M.

Durant tota la setmana vinent, es farà una difusió de diferents materials de la campanya que promou el Consell Comarcal del Bages sota el títol “I tu, com et mires? Celebrem la diversitat corporal”.

El dia 8 de març, a les 12 hores, es farà la lectura del manifest davant de l’Ajuntament i que comptarà amb l’actuació de la cantant local Elena Ribera.

A la tarda, a les sis, el Casal Cívic acollirà una xerrada sobre l’evolució de les generacions de les dones, a càrrec de la cardonina Carme Bertral, que és actualment secretària d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut. Seguidament, comptarà amb una actuació a càrrec de l’Escola Municipal de Música Musicant.