Salutació de la Comissió de Festa Major

Benvolgudes cardonines i cardonins,

Ja fa unes setmanes quan la plaça de la Fira es va netejar de cotxes i la brigada municipal va començar a col·locar els primers pilars de fusta que alguna cosa va canviar dins nostre. Tots els que passàvem per aquesta plaça teníem un somriure al creuar-nos amb altres cardonins. Un batec diferent als nostres cors. Aquestes fustes que composen aquests pilars i que en uns dies donen forma a la nostra estimada plaça de bous fan que dins nostre retorni un sentiment únic.

Arriba setembre i per tots nosaltres significa quelcom més que començar un mes nou. Setembre significa Festa Major.

Per fi podem tornar a sentir aquest sentiment cardoní. Gaudir de les nostres tradicions més arrelades, de la nostra disbauxa i del més profund sentiment de pertinença a un poble.

En tenim moltes ganes perquè venim d’uns anys on el mon ha canviat i no hem pogut fer la nostra Festa Major com toca. Però aquest any si! La tornarem a viure i la tornarem a vibrar!

Amb tots els elements que la composen: Corre de bou, Ball de Bastons, Ball de la Àliga, Balls de Gegants, Sardanes, Concerts per a joves, Concerts i balls per la gent gran,  espectacles infantils, teatre a l’Auditori, Concert de la Banda de Música, Nit de l’Empalme i Encierros. Incorporant noves propostes com un correfoc amb les Bruixes de Cardona i el Drac Kalium. I recuperant actes que no s’havien fet aquests últims anys com la Festa Blaugrana.

Des de la Comissió de Festa Major com des de la Comissió de Bous hem estat treballant durant tot aquest any perquè tots els cardonins puguem tornar a gaudir en plenitud de la millor festa major. Per poder oferir un programa d’actes de qualitat i pensat per tots els públics. A la vegada que volem que esdevingui una Festa Major inclusiva on la gent gran també la pugui gaudir.

Volem agrair a totes les persones, entitats i col·lectius que fan possible que any rere any quan arriba el segon cap de setmana de setembre totes les cardonines i cardonins puguem parar les nostres vides per viure la nostra festa. I volem agrair de forma especial a Cardona Jove. Gràcies per tota la feina feta!

Des de la Comissió us animem a participar activament de totes les activitats. Apel·lant al civisme i a la responsabilitat individual, així com el respecte vers l’altre. Volem viure i celebrar la nostra festa amb normalitat. 

Us desitgem una molt bona Festa Major!

---

COMISSIÓ DE FESTA MAJOR:

Ferran Estruch, Salvador Campos, Roser Montoriol, Lluïsa Aliste, Ferran Verdejo, Joan Jané, Marçal Llimona, Mari Pedrosa, Cofraria de la Mare de Déu del Patrocini, Aliguers de Cardona, Cardona Jove, Music-On, Les Magalles, Residència Sant Jaume, Banda de Música de Cardona, Geganters i Grallers de Cardona i Amics del Drac.

COMISSIÓ DE BOUS:

Ferran Estruch, Salvador Campos, Elisabet Malpica, Albert Migueles, Enric Juberó, Míriam Cots, Josep Jané, Josep Boix, Josep Henestrosa, Josep Serra, Josep Malagarriga, Cristian Caparrós, Joan Serra, Joan Vilà, Moisès Plaixents i Ramon Serra.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-09-2022 00:44