Surt al carrer l'Agenda de Nadal, que arrenca aquest dissabte amb la Fira de la Coromina

Última revisió 17-11-2020 20:14
25/11/2019

La portada i la contraportada corresponen als dibuixos guanyadors del Concurs de Postals de Nadal


Aquesta setmana començarà a arribar a totes les cases l'Agenda de Nadal 2019-2020, que recull tota l'activitat que es durà a terme a Cardona durant les festes nadalenques, amb propostes organitzades des de l'Ajuntament, però també des de les escoles i des de diverses entitats de la vila.

El primer acte de l'agenda és la Fira de Nadal de la Coromina, que es farà aquest dissabte 30 de novembre. Hi haurà parades de venda d'arbres, plantes i articles de Nadal, productes artesans, inflables per als petits, tallers per la mainada, passejades amb ponis i carros, un concert de nadales a càrrec de Musicant i una batucada. La Fira de la Coromina està organitzada per l'Associació de Veïns de la Coromina i compta amb la cololaboració de l'Ajuntament.

El mateix cap de setmana, però ja diumenge, es farà el festival La Faràndula en benefici de la Marató de TV3. Durant el cap de setmana, també hi haurà música per a nadons a Musicant i teatre amb 'Matrimoni de Boston', a càrrec del Traspunt. L'Agenda de Nadal continua plena d'actes fins diumenge 12 de gener, quan La Coral Cardonina farà el Concert d'Any Nou. Poden consultar tots els actes en aquest enllaç.


Martí Arrabal i Oriol Xandri, guanyadors del Concurs de Postals de Nadal
La portada i la contraportada de l'Agenda de Nadal corresponen als dibuixos guanyadors del Concurs de Postals de Nadal que ha realitzat, un any més, la Biblioteca Marc de Cardona. Així, la portada és de Martí Arrabal Barco, guanyador de la categoria de 6 a 8 anys, mentre que la contraportada és d'Oriol Xandri Ayala, guanyador en la categoria de 9 a 12 anys. El lliurament dels premis es farà dijous 19 de desembre a les 20h a la Biblioteca Municipal Marc de Cardona.

Surt al carrer l'Agenda de Nadal
Surt al carrer l'Agenda de Nadal