Millora substancial de les dades de la pandèmia a Cardona

Última revisió 17-11-2020 20:39
17/11/2020

Segons dades del Departament de Salut, els darrers deu dies Cardona té un nou cas positiu detectat via prova PCR, i una taxa de reproducció que per primer cop arriba al 0

Tot i que el país es trobi en alerta a causa del coronavirus i on l’objectiu principal és doblegar la corba de contagis, es confirma la tendència de les darreres setmanes que indiquen una progressiva millora de les xifres de la pandèmia al municipi, així com a la resta de territori.

Segons dades del Departament de Salut, els darrers deu dies Cardona té un nou cas positiu detectat via prova PCR, i una taxa de reproducció que per primer cop arriba al 0, l’objectiu marcat per les autoritats sanitàries. Pel que fa a la situació dels centres educatius, actualment no n’hi ha cap que estigui en aïllament. Fins a nou avís, es manté el confinament perimetral de Catalunya (és a dir, que no es pot sortir ni entrar del país excepte causes justificades), el toc de queda nocturn (de les 22h a les 06h) i el confinament perimetral per municipi durant el cap de setmana. Trobareu totes les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya al següent enllaç: http://www.cardona.cat/ca/destacats/noticies/octubre-2020/2536

 

Reobertura del CAP Cardona els caps de setmana
 

Des del passat 7 de novembre que va reobrir l’atenció continuada al CAP Cardona, en horari diürn, de 8h a 15h, caps de setmana i festius, i que permet recuperar l’assistència de la ciutadania assignada en horari d’atenció continuada.

Situació a la Residència Sant Jaume

Pel que fa a la Residència, la tendència és la mateixa: no hi ha cap cas positiu detectat i, a causa de les bones xifres, s’ha tornat a permetre les visites dels familiars.