L'Escola d'Arquitectura del Vallès exposarà aquest dijous les propostes pels entorns de Cardona

Última revisió 17-11-2020 20:14
10/12/2019

La segona sessió participativa entre estudiants i veïns es farà a l'Escola Joan de Palà de la Coromina a les 19 hores


L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la UPC, en col·laboració amb l'Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona, farà aquest dijous 12 de desembre la segona de les sessions participatives que té previstes fer en el marc de la 2a edició del Màster Universitari en Arquitectura que està realitzant a Cardona. La trobada és oberta a tots els veïns i a entitats i es farà a les 19 hores a l'escola Joan de Palà de la Coromina.

En aquesta sessió, els alumnes exposaran les primeres propostes arquitectòniques adreçades a la millora dels entorns de Cardona, sobre les quals els veïns que hi participin podran fer-hi aportacions. Els alumnes presentaran propostes de millora en la propietat pública i privada de la Coromina, connexions a través de la Vall Salina, recuperació del patrimoni industrial de l'antic meandre del Cardener, intervencions a les colònies Arquers i Manuela, i propostes pels entorns del barri de Segalers i les seves explotacions agràries.

Tal com ja vam explicar en la notícia del 24 de setembre, aquesta és la 2a edició del Màster Universitari en Arquitectura que l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès de la UPC realitza a Cardona. El primer, realitzat el curs passat, es va centrar en la millora de l'àmbit urbà de Cardona, mentre que aquesta segona edició està centrada en la millora dels entorns de Cardona. La cinquantena d'estudiants que realitzen aquest Màster tenen l'encàrrec de desenvolupar propostes, que després els serviran per realitzar el seu projecte final de carrera.

La primera sessió participativa d'aquesta segona edició es va fer a l'octubre i va tenir com a objectiu identificar les primeres necessitats relacionades amb els entorns de la vila. Ara, aquest dijous, s'esbossaran ja les primeres propostes, sobre les quals els veïns hi podran dir la seva.

Per a qualsevol dubte sobre el desenvolupament de les sessions us podeu adreçar a l'Àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cardona, trucant al 93 869 10 00 o enviant un correu a participacio@cardona.cat, o bé presencialment en horari d'atenció al públic.

L'Escola d'Arquitectura del Vallès exposarà aquest dijous les propostes pels entorns de Cardona
L'Escola d'Arquitectura del Vallès exposarà aquest dijous les propostes pels entorns de Cardona