L'Ajuntament mobilitza vint habitatges més per posar-los a lloguer aquest 2021

Última revisió 17-11-2021 09:11
16/11/2021

Aquest servei que ofereix l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Cardona es consolida en la incorporació de nous habitatges a la borsa, que compta amb una cartera total de 42 habitatges

La borsa de lloguer de Cardona, servei que es proporciona des de l’Oficina Local d’Habitatge, tanca l’any amb bones xifres: de gener a octubre de 2021 s’han incorporat al voltant d’una vintena d’habitatges i compta amb una cartera total de 42 habitatges. Per altra banda, s’han realitzat una desena de nous contractes d’arrendament, amb 32 contractes d’arrendament vigents.

Aquest servei té una borsa de lloguer amb la qual pretén assolir un doble objectiu: donar sortida als pisos buits del municipi, sobretot al nucli antic i a la Coromina, i aconseguir així una oferta nombrosa i assequible perquè els joves disposin d'habitatge per quedar-se a Cardona i captar famílies que ajudin a redreçar una dinàmica poblacional que des de fa anys va a la baixa.

Per fer-ho, l’Oficina Local d’Habitatge ha concedit 16 nous ajuts de lloguer, amb imports que oscil·len entre els 800 i 1.200 euros, en funció de la ubicació de l’habitatge.

Una nova vida a Cardona

Fruit de la campanya “Una nova vida”, impulsada el passat mes d’abril per fer una crida a viure i treballar al municipi, s’ha assessorat a una trentena de persones interessades en venir a viure a Cardona, dels quals s’han formalitzat 5 contractes d’arrendament.

L’alcalde, Ferran Estruch, remarca que “tot i que encara hi ha molta feina a fer, ens situem en bones dades per consolidar i millorar l’oferta d’habitatge al municipi.” Estruch anima a visitar l’Oficina Local d’Habitatge i seguir ampliant l’oferta.

Mitjançant aquesta Oficina Local d'Habitatge el que fa l'Ajuntament de Cardona és, d'una banda, ajudar tots aquells cardonins que busquen pis a trobar-ne a un preu adequat i, d'altra banda, oferir cobertura legal als propietaris perquè no tinguin recels per posar el pis dins del mercat del lloguer.

 

 

 

 

Imatge d'arxiu de l'Oficina Local d'Habitatge.
Imatge d'arxiu de l'Oficina Local d'Habitatge.