La Fira de la Llenega arriba a Cardona el 31 d'octubre

Última revisió 21-10-2021 11:30
21/10/2021

També es farà un concurs infantil de bolets i un taller de cuina amb tastos de cuina amb bolets i vins

Cardona acollirà el proper diumenge, 31 d’octubre, la 28a Fira de la Llenega, després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de les restriccions generades per la pandèmia.

L’edició d’enguany prendrà molt de protagonisme, un cop més, l’espai gastronòmic amb tast de plats cuinats amb bolets. Aquesta activitat, que tindrà lloc de 12 a 14 hores a la Plaça Santa Eulàlia requerirà comprar tiquets al mateix espai. A la mateixa Plaça hi haurà, tot el matí, una mostra d’ofici de cisteller i un tast de vins de territori català.

Ja de bon matí, i durant tota la jornada, els botiguers trauran la parada al carrer, pel centre històric. En aquest mateix espai hi tindrà lloc, d’11 a 13:30 hores, el concurs infantil de bolets. Al Passeig de la Fira hi haurà parades d’artesania.

A la Plaça del Mercat s’hi ubicarà durant el matí la ja tradicional exposició micològica que caracteritza la Fira, així com l’estand del concurs infantil de bolets i diverses parades de boletaires.

Tallers de cuina i concert de Musicant

La Fira de la Llenega oferirà aquest any un showcooking, que es traduirà amb uns tallers de cuina amb bolets i tast amb maridatge de vi. Es farà a la sala polivalent del Centre Cívic en horari de matí (de 10:30 a 12 hores, el tradicional i de 12:30 a 14 hores, el vegà) i en horari de tarda (de 16:30 a 18 hores, el vegà i de 18:15 a 19:45 hores, el tradicional). Cal inscripció prèvia per raons d’aforament, i l’entrada té un cost de 5 euros per persona. Es podrà adquirir a la plaça Santa Eulàlia a l’estand de venda de tiquets, en horari de 10:30 a 14:30 hores.

Finalment, l’Escola de Música Musicant oferirà un concert a la Plaça del Mercat a les sis de la tarda com a cloenda de la Fira.

Durant tot el dia hi haurà atraccions infantils al Mirador de la Fira.

Canvis al mercat setmanal de diumenge

Les parades de fruita i productors locals del mercat dominical estaran ubicades a la plaça del Vall, i la resta de parades s’ubicaran entre la Fira de Dalt i la de Baix.

 

Fira de la Llenega (2019)
Fira de la Llenega (2019)