Ja s'han enviat les cartes als primers cardonins i cardonines seleccionats per participar al 'Healthy Communities'

Última revisió 15-10-2021 08:31
14/10/2021

Aquest passat dimecres s’han iniciat els enviaments de cartes als primers seleccionats i seleccionades per participar en el projecte de salut 'Healthy Communities'

La Fundació SHE – Fundació “la Caixa”, liderada pel Dr. Valentí Fuster, ha realitzat el primer enviament de cartes adreçades a aquelles persones que han estat seleccionades a través del sorteig aleatoritzat del cens de les poblacions de Sallent i Cardona.

Aquests enviaments de cartes es duran a terme en tres tandes. Ara, s’ha fet la primera tanda, on s’han enviat les cartes a la franja d’edat més jove, de 12 a 17 anys, i també al primer grup d’adults, de 18 a 67 anys. El segon enviament es farà a principis de desembre i el tercer a principis de febrer. Paral·lelament, començaran a mesurar a les persones que acceptin participar en el projecte, donant cita a partir de finals d’octubre. En el cas de la franja d’edat de 12 a 17 anys, els mesuraran en els seus propis centres educatius.

També, durant aquest mes d’octubre, part de l’equip de Healthy Communities sortiran al carrer, tant a Sallent com a Cardona, per atendre i resoldre els vostres dubtes i donar a conèixer tots els detalls del projecte. Des de la Fundació, volen animar-vos a dir i que, entre tots, contribuïu a millorar la qualitat de vida de tota la comunitat. A les xarxes socials del projecte Healthy Communities  (@healthycommunities_2030) trobareu més detalls de les dates concretes pròximament.

Pels que rebeu la carta, seguiu les instruccions que us indicaran en el document. En el cas que accediu a participar, haureu de trucar al telèfon d’atenció que us apareix el mateix document o enviar un correu a hc2030@fundacionshe.org. En aquest us confirmaran que esteu dins del projecte i gestionaran els horaris pels primers mesuraments al Centre Cívic de Cardona o al Viver d’Empreses de Sallent.

Recordem en què consisteix Healthy Communities...

Es tracta d’un estudi científic per avaluar l’eficàcia d’una intervenció comunitària prestant especial atenció als principals factors de risc de les malalties cardiovasculars.

Hi participaran 2.300 persones dels municipis de Sallent i Cardona (Bages), amb l’objectiu de validar científicament que la intervenció en una comunitat impacta de manera positiva en els hàbits de vida de la seva ciutadania, aconseguint, així, la millora de la salut i de la qualitat de vida, i la reducció del risc de patir malalties cardiovasculars, primera causa de mort al món.

 

Cartell de la Fundació SHE
Cartell de la Fundació SHE