Entrega dels premis del concurs virtual de Carnaval

Última revisió 11-03-2021 09:13
11/03/2021

Hi ha participat un total de 12 persones entre tres categories: la infantil, la juvenil i l’adulta. Els premis consisteixen en vals econòmics de 60 euros per gastar al comerç local de Cardona

El passat dimecres al vespre, en un acte al saló de sessions de l'Ajuntament de Cardona, es van entregar els dotze premis als participants del concurs de Carnaval 2021, celebrat de forma telemàtica. Al concurs hi han participat un total de 12 persones entre tres categories: la infantil, la juvenil i l’adulta. L'acte va ser presidit pel regidor de Cultura i Festes, Salvador Campos.

Per una banda, de la categoria infantil, nens i nenes de fins a 14 anys, els guanyadors són: Sira Vilajosana, a la temàtica d’ús de materials reciclats; Marc Gener, a la temàtica de més cardoní i Joana Tristany i Anna Fàbrega, a la temàtica de més innovadora o actual.

La categoria juvenil, entre els 15 i 29 anys, deixa només un premi, donat que no s’hi ha presentat més persones: Anna Merino, a la temàtica d’ús de materials reciclats.

Finalment, de la categoria adulta, persones majors de 29 anys: Àngels Esquius, a la temàtica d’ús de materials reciclats; Jordi Casas, a la temàtica de més cardoní i Jordi Fàbrega, a la temàtica de més innovadora o actual.

Tal com marquen les bases del concurs, els premis consisteixen en vals econòmics de 60 euros per gastar al comerç local de Cardona i, així, reactivar l’economia local, especialment afectada a causa de la pandèmia.

Imatge
Imatge