El Cicle Gaudí arriba a Cardona, aquest diumenge a la tarda, amb 'Les dues nits d'ahir'

Última revisió 21-10-2021 09:09
21/10/2021

El circuit estable de cinema català, Cicle Gaudí, a Cardona farà la projecció del film mensual diumenge a les 18:00h al Teatre Els Catòlics

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest diumenge, 24 d'octubre, a les 18 hores, el film “Les dues nits d'ahir", de Pau Cruanyes i Gerard Vidal.

Sinopsi de "Les dues nits d'ahir"

Una nit d’estiu, Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquella mateixa nit, Eric i els seus dos millors amics, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

La projecció es farà al Teatre Municipal Els Catòlics i s'iniciarà a les sis de la tarda.

Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Mesures de protecció a causa de la pandèmia

L'aforament del Teatre ja ha recuperat el 100% de la seva capacitat, d'acord amb l'actualització de les mesures per fer front a la pandèmia.

Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. Des de l'organització es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta i mantenir la distància d'1,5 m. A l'entrada es disposarà de gels hidroalcohòlics per a tots els assistents i es demanaran els noms dels assistents per tenir-ne un registre.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/les-dues-nits-dahir/

Teatre Municipal Els Catòlics
Teatre Municipal Els Catòlics