El Cicle Gaudí arriba a Cardona, aquest diumenge a la tarda, amb "Donde caben dos"

Última revisió 16-11-2021 11:08
16/11/2021

El circuit estable de cinema català, Cicle Gaudí, a Cardona farà la projecció del film mensual diumenge a les 18:00h al Teatre Els Catòlics

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest diumenge, 21 de novembre, a les 18 hores, el film “Donde caben dos", de Paco Caballero.

Sinopsi de "Donde caben dos"

Una parella atrapada en la rutina, un jove desenganyat de la seva última relació amorosa, una núvia desesperada, dos cosins separats des del seu últim estiu al poble, un grup d’amics amb ganes d’experimentar… Durant una nit, tots ells viuran situacions d’allò més picants en les quals mai haguessin pensat trobar-se.

La projecció, que serà la penúltima de l'any, es farà al Teatre Municipal Els Catòlics i s'iniciarà a les sis de la tarda.

Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Mesures de protecció a causa de la pandèmia

L'aforament del Teatre ja ha recuperat el 100% de la seva capacitat, d'acord amb l'actualització de les mesures per fer front a la pandèmia, del darrer 2 de novembre.

Durant tota la projecció es garantiran les mesures de prevenció i seguretat per la COVID-19. Des de l'organització es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta i mantenir la distància d'1,5 m. A l'entrada es disposarà de gels hidroalcohòlics per a tots els assistents i es demanaran els noms dels assistents per tenir-ne un registre.

*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/donde-caben-dos/

Foto
Foto