El Casal Cívic presenta la programació d'activitats del segon trimestre del 2021

Última revisió 17-03-2021 11:24
17/03/2021

Tota la programació està adaptada a les mesures de la pandèmia i, per tant, sotmesa a la normativa sanitària vigent que podria ser modificada

El Casal Cívic de Cardona presenta la programació d’activitats i tallers previstos pel segon trimestre d’aquest any, on d’entrada sembla que continuarà sent per vies telemàtiques. Des de la direcció asseguren que “en funció de les dades epidemiològiques i les restriccions derivades es treballarà per tornar a fer les activitats directament al casal”.

Entre les activitats programades, hi ha diverses categories, com ara les noves tecnologies, la formació i creixement personal, activitats de cuina o activitats físiques, manuals i artístiques. Trobareu tota la programació al document adjunt a aquesta notícia (a la part inferior).

Les inscripcions seran a partir de dimecres 24 de març per telèfon (93 869 20 75) i el dijous 25 de març presencialment al Casal Cívic.

Tota la programació està adaptada a les mesures de la pandèmia i, per tant, sotmesa a la normativa sanitària vigent que podria ser modificada. Tanmateix, les activitats en línia són també interactives, a excepció del Programa Jugar i Descobrir i les activitats infantils que es realitzen en modalitat presencial.

Per participar en una activitat cal disposar de tauleta digital, mòbil o ordinador i connexió a internet.

 

 

Casal Cívic. Foto d'arxiu
Casal Cívic. Foto d'arxiu