Cinc cardonins, guardonats als Premis Pla Català d'Esport a l'Escola 2021

Última revisió 18-11-2021 19:27
18/11/2021

El Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE) pretén posar a l'abast de tot l’alumnat de primària i secundària la pràctica d'activitats físiques i esportives

Els cardonins Biel Badia, Pau Barrera, Abril Cabana, Rosa Garriga i Anna Ruiz han estat guardonats amb el projecte "Triatló a Cardona" a l'edició d'enguany dels Premis Pla Català d'Esport a l'Escola.

Els Premis del Pla Català d’Esport a l’Escola és una iniciativa conjunta del Consell Català de l’Esport i l’Agrupació d’Associacions Esportives Escolars de Catalunya, que els organitzen i convoquen en reconeixement a aquelles entitats i persones que treballen per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans, mitjançant l’esport i/o l’activitat física en l’entorn escolar.

Es promou incrementar la participació en activitats físiques i esportives en horari no lectiu de l'alumnat dels centres educatius de primària i de secundària, amb una incidència especial en el col·lectiu de noies i potenciar la funció integradora i de cohesió social de l'esport escolar.

L’acte de lliurament dels premis ha tingut lloc aquest dijous a la tarda a la sala d’actes de l’INEFC de Barcelona. Es pot recuperar la gala dels guardons al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=wXIYwuRL4VA

Els cinc cardonins guardonats
Els cinc cardonins guardonats