"Cervells en forma", la conferència a càrrec del Dr. Valentí Fuster que tindrà lloc aquest divendres a Cardona

Última revisió 10-05-2022 10:11
10/05/2022

El divendres 13 de maig es celebraran dos actes organitzats per la Fundació SHE – Fundació “la Caixa” en els quals el cardiòleg Valentí Fuster impartirà la conferència: “Cervells en forma. Cuidar el poder cognitiu”

Els actes tindran lloc a les 18.00h a l’Auditori Valentí Fuster de Cardona i a les 20.30h a la Fàbrica Vella de Sallent.

La Fundació SHE – Fundació “la Caixa” organitza un acte divulgatiu a Cardona i Sallent protagonitzat pel Dr. Valentí Fuster on, a més d’explicar l’actualitat i l’evolució del projecte científic Healthy Communities, impartirà una conferència sobre com mantenir el cervell en forma i cuidar el nostre poder cognitiu. El reconegut doctor anomenarà quins són els factors de risc de la malaltia cerebral i com protegir el nostre cervell de malalties com la demència.

Els actes es duran a terme a Cardona i a Sallent, els dos municipis que es troben dins de l’estudi científic Healthy Communties. A les 18.00h es celebrarà l’acte a l’Auditori Valentí Fuster de Cardona i a les 20:30h a la Fàbrica Vella de Sallent. Ambdós son esdeveniments gratuïts i oberts a tothom, però es requereix una reserva prèvia de plaça. En el cas de Cardona es pot fer a través de la web https://entrades.cardonaturisme.cat/