Cardona s'organitza per visibilitzar el dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Última revisió 25-11-2021 12:59
23/11/2021

Activitats pel 25-N, dia internacional per a l’eliminació de  la violència envers les dones

El proper dijous, 25 de novembre, coincidint amb la commemoració del dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Cardona s’aturarà a les 12:15 hores a davant de l’edifici del consistori (Plaça de la Fira, 1) per fer la lectura del manifest del 25-N.

Els comerços de la vila disposaran de material divulgatiu relatiu a la campanya que promou el Consell Comarcal del Bages que porta el lema “L’amor no t’ha de prendre la vida”, amb motiu de la jornada del 25 de novembre. La iniciativa per reivindicar l’eliminació de la violència contra les dones vol afavorir el debat i la reflexió al voltant de les relacions tòxiques plantejant aspectes com què és l’amor, què vol dir amor romàntic, la posada en valor de les relacions sanes i la perillositat de les relacions tòxiques, entre d’altres.

Les Magalles, el col·lectiu de dones feministes de Cardona, organitzen per dissabte 27 de novembre, al Centre Cívic, una conferència sobre el dret a l’avortament. La xerrada anirà a càrrec d’una persona membre del moviment Marea Verde i de persones del col·lectiu Acció Lila de Manresa. Serà de les 17:30 a les 20:30 hores.

Els actes pel 25-N posaran punt i final dilluns 30 de novembre al migdia, amb el taller “Autodefensa i qüestionament de les masculinitats hegemòniques” a l’Institut Sant Ramon adreçat exclusivament als alumnes de Batxillerat, finançat per l’Oficina de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona.

 

 

 

Imatge genèrica
Imatge genèrica