Ja és al carrer el nou número de la revista municipal 'Més Cardona!'

Última revisió 13-09-2021 07:56
23/07/2021

La revista municipal es pot consultar online

El número 36 de la revista municipal 'Més Cardona' ja és al carrer. L'Ajuntament ja està repartint exemplars a les cases de la vila i és previst que aquesta setmana ja siguin a les llars de tots els cardonins i cardonines, així com a diferents equipaments públics.

L'edició recull les principals notícies de Cardona del segon trimestre del 2021 (d'abril a juny), amb una portada que recull un dels actes de la Festa de la Sal.

En les pàgines següents, trobarem informació sobre l'onzena edició del Cicle Espais, la presentació del projecte La Sal de Cardona, l'atorgament del Saler d'Or a Protecció Civil o un reportatge del Healthy Communities que es presentarà el proper 4 d'agost a l'Auditori Valentí Fuster, entre d'altres.

També hi trobarem un article d'opinió de cada un dels grups polítics que tenen representació al ple (ERC, PSC i Junts per Cardona), així com també una contraportada que compta amb una fotogaleria de la Festa de la Sal, que va tenir lloc al municipi el primer cap de setmana de juny.

La revista també es pot consultar on-line a través d'aquest enllaç.