la reducció de la quota de les activitats esportives i de lleure d’estiu, esport i salut

">

Obert el termini per presentar sol·licituds de reducció de la quota per les activitats d'estiu de l'Ajuntament

Última revisió 25-05-2021 17:55
25/05/2021

Des de dimecres 26 de maig fins al divendres 18 de juny està obert el termini per presentar sol·licituds, a serveis socials, per a la reducció de la quota de les activitats esportives i de lleure d’estiu, esport i salut

L'Ajuntament de Cardona té obert, del 26 de maig al 18 de juny, el termini per presentar sol·licituds per a la reducció de la quota de les activitats esportives i de lleure d'estiu organitzades per l'Ajuntament: l'accés a la piscina municipal, l'Esplaia't, el Casal d'Estiu per a Joves, el Casal Multiesportiu i els cursets d’iniciació i perfeccionament a la natació i aquagym.

Podran ser beneficiaris/àries de les ajudes els infants d'entre 3 i 18 anys empadronats a Cardona, adults empadronats al municipi, les unitats familiars en situació de risc social o vulnerabilitat social i/o econòmica així com les unitats familiars que acullin nens durant l’estiu i que, des de Serveis Socials i des de la família es cregui convenient la realització d’alguna d’aquestes activitats per a la integració en la realitat del municipi. En aquest darrer cas tampoc es tindrà en compte l’empadronament del menor en el municipi.

També se'ls aplicarà aquesta reducció a les unitats familiars que compleixin els següents requisits i amb uns ingressos nets mensuals de la unitat de convivència màxims :

 

Composició unitat convivència

Renda disponible màxima mensual (Valor de l’IRSC*)

Un membre

IRSC

Dos membres

IRSC*1,3

Tres membres

IRSC*1,6

Quatre membres

IRSC*1,9

Cinc membres

IRSC*2,2

Sis membres

IRSC*2,5

 

(*) IRSC: Valor de l’indicador de renda de suficiència de Catalunya  i equival a 569,12 euros mensuals

Per calcular la renda disponible es descomptaran al total d'ingressos de la unitat familiar les despeses d'accés a l'habitatge habitual dels darrers 6 mesos. Per a aquest concepte s'estableix un límit màxim de despesa mensual deduïble equivalent a 350,00 euros mensuals.

Les persones amb grau de discapacitat superior al 33 % es tindrà en compte que la Renda disponible màxima mensual no superi el valor de l'IRSC multiplicat per 1,5 vegades. I, en el cas d'un grau de discapacitat superior al 65 %, es tindrà en compte que la Renda disponible mensual no superi el doble de l'IRSC.

Per poder accedir a la reducció de la quota, cal estar empadronat al municipi de Cardona. Podeu consultar les bases que trobareu adjuntades més avall de la notícia.

Per a més informació, truqueu a Serveis Socials (93 869 21 47) o via mail (serveissocials@cardona.cat).