Ja és al carrer el nou número de la revista municipal 'Més Cardona!'

Última revisió 15-04-2021 13:34
15/04/2021

L'edició recull les principals notícies de Cardona del primer trimestre del 2021 (de gener a març)

El número 35 de la revista municipal 'Més Cardona' ja és al carrer. L'Ajuntament ja està repartint exemplars a les cases de la vila i és previst que aquesta setmana ja siguin a les llars de tots els cardonins i cardonines, així com a diferents equipaments públics.

L'edició recull les principals notícies de Cardona del primer trimestre del 2021 (de gener a març) amb una portada que mostra la cara més primaveral del municipi.

En les següents pàgines, trobarem informació sobre els pressupostos municipals aprovats per l'Ajuntament, amb un apartat especial sobre les inversions més importants, sobre els nous ajuts per a l'arranjament d'habitatges de persones grans, sobre la nova campanya d'atracció d'habitants "Una nova vida" o sobre els plans d'ocupació i formació del programa Treball als Barris, en la seva tercera edició i que des del 2018, hi ha participat més d'una vintena de persones.

També hi trobarem un article d'opinió de cada un dels grups polítics que tenen representació al ple (ERC, PSC i Junts per Cardona), així com una contraportada que es destina a dues notícies culturals.

La revista també es pot consultar on-line a través d'aquest enllaç.